banner
foto_Biltong - kopie

Bosveld Biltong

Die mees gewilde lekkerny van Suid-Afrika

Bosveld Biltong is vlees dat gemarineerd en gekruid is volgens Zuid-Afrikaanse traditie en receptuur en daarna is gedroogd. De naam doet wat vreemd aan, maar… met een tong heeft het niets te maken. Het geeft wel aan dat het vlees van de bovenbil van het rund afkomstig is dat in repen gesneden wordt, zodat het de vorm heeft van een tong.

Biltong wordt in Zuid-Afrika gemaakt van verschillende vleessoorten. De meest gebruikte zijn rundvlees, koedoevlees of struisvogelvlees. Bosveld Biltong is gemaakt van het beste en lekkerste geselecteerde rundvlees.

Bosveld Biltong... de ideale snack na het sporten

Hoog gehalte eiwitten/proteïnes voor herstel van spieren

Naast de gezellige momenten waarbij je geniet van Bosveld Biltong is deze Zuid-Afrikaanse snack ook ideaal voor na het sporten of fitnessen. Bosveld Biltong heeft een hoog gehalte aan eiwitten en zit laag qua vet en koolhydraten. Bosveld Biltong is eenvoudig mee te nemen en te consumeren. 

Eiwitten zijn de bouwstenen van de spieren. Voor een goed herstel van de spieren na een intensieve workout hebben deze extra eiwitten nodig. Bosveld Biltong bevat per 50 gram vlees (inhoud verpakking) ruim 23 gram eiwitten, ook wel proteïnes genoemd. De ideale hoeveelheid eiwitten voor je post-workout snack naast de reguliere eiwitten die je uit de dagelijkse voeding haalt.

Fitness
Die mees gewilde lekkerny van Suid-Afrika